Συναντήσεις Δ. Παπατολίδη με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ξάνθης

Σε πολύ καλό κλίμα έγιναν το Σάββατο 23/3 οι συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Παπατολίδη,   με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ξάνθης.

Στις συναντήσεις αναδείχθηκε τόσο η σημαντική δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει οι ενώσεις για την αποκατάσταση των αδικιών εναντίων των στρατιωτικών και η στήριξη σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί ως εργαζόμενοι, όσο και η σημαντική συμβολή του ΚΚΕ με τις παρεμβάσεις του κεντρικά και τοπικά στην προώθηση των διεκδικήσεών τους.

 Από τις συναντήσεις προέκυψε έντονη ανησυχία για την κατάσταση των στρατιωτικών νοσοκομείων και υποδομών υγείας στην περιοχή. Με το πιο περίτρανο παράδειγμα να αποτελεί η εικόνα του ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου που υπολειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό, σε μια περιοχή με τεράστια συγκέντρωση στρατιωτικών. Ταυτόχρονα στο τραπέζι τέθηκαν και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των στρατιωτικών δεμένα με τους Δήμους και την Περιφέρεια όπως τεράστια δημοτικά τέλη και το κόστος της χρήσης των δημοτικών εγκαταστάσεων, των τροφείων των παιδικών σταθμών καθώς και τις καθημερινής μετακίνησης των στρατιωτικών προς τις μονάδες τους.

 Από την πλευρά του ο Δ. Παπατολίδης ανέδειξε τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα προβλήματα του λαού της περιοχής βάζοντας στο επίκεντρο τι σημαίνει ανάπτυξη για το λαό μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις