Συνάντηση με ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ορεστιάδας

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Περιφέρειας Ορεστιάδας είχε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ζαλουφλή,  την Πέμπτη 28 Μαρτίου στα γραφεία του σωματείου. Στη συνάντηση επισημάνθηκε άλλη μια φορά η αναγκαιότητα να λειτουργήσει και στο Βόρειο Έβρο μια μονάδα φροντίδας για τους ηλικιωμένους της περιοχής μας.

Οι συνταξιούχοι ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους από τις περικοπές συντάξεων, την υποβάθμιση της υγείας και της πρόνοιας.

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης  τέθηκε το ζήτημα της οργάνωσης των συνταξιούχων και των άλλων κλάδων στο σωματείο τους ώστε πιο μαζικά και μαχητικά να παλέψουν ενάντια στη πολιτική που έχει οδηγήσει τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση. Της πολιτικής που ορίζει ότι για να είναι επιλέξιμο ένα έργο πρέπει να εκπληρώνει τη γνωστή προϋπόθεση «κόστους – οφέλους».

Η Λαϊκή Συσπείρωση διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει όπως χρόνια τώρα να αναδεικνύει τα προβλήματα και κυρίως θα πρωτοστατήσει όχι μόνο για να λειτουργήσει επιτέλους και στην περιοχή μας μια μονάδα όπου θα βρίσκουν ζεστασιά και φροντίδα οι ηλικιωμένοι της περιοχής μας, αλλά και στη μάχη για να επιστραφούν οι περικοπές, η 13η και 14η σύνταξη, για δωρεάν Υγεία.

Τέλος κάλεσε όλους τους συνταξιούχους, στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, να τιμωρήσουν τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις που στις πολιτικές τους, οι ανάγκες των ηλικιωμένων δεν έχουν προτεραιότητα, είναι κόστος.

Αποφασιστικά να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ορεστιάδας και την Περιφέρεια για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις τον αγώνα.

  • Τις προηγούμενες μέρες  αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε σε ΚΑΠΗ της περιοχής και συζήτησε με πολίτες το θέμα του γηροκομείου και άλλα προβλήματα της περιοχής

Σχετικές δημοσιεύσεις