Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Παπατολίδη στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης

Στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης περιόδευσε την Πέμπτη 9 Μάη ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από μέλη της ΚΝΕ στις σχολές των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, των Πολιτικών Μηχανικών καθώς και των Αρχιτεκτόνων, συνομίλησε με φοιτητές, αναδεικνύοντας προβλήματα και εμπόδια που συναντά ένας φοιτητής για να πάρει το πτυχίο του. Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας απόφοιτος μηχανικός στην εργασιακή ζούγκλα και την ανάγκη όλα αυτά να γίνουν κριτήριο ψήφου μπροστά στις εκλογές σε όλες τις κάλπες. Την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμους και Περιφέρειες.

Στις παρεμβάσεις που έγιναν στα αμφιθέατρα ο Δημήτρης Παπατολίδης τόνισε πως οι νέοι δεν πρέπει να παραπλανηθούν από τις ψεύτικες αντιπαραθέσεις, τα ψευτοδιλήμματα και τις υποσχέσεις που εντείνονται προεκλογικά τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ. Να κάνουν κριτήριο ψήφου το σύνολο της ζωής τοςυ και να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης απέναντι σε όσους τους έχουν δημιουργήσει εμπόδια στις σπουδές και το μέλλον τους. Αυτό το μήνυμα μπορεί να σταλεί μόνο με ισχυρό ΚΚΕ.

Πλούσια συζήτηση ακολούθησε τις παρεμβάσεις στα αμφιθέατρα με τη συμμετοχή και του Ηλία Αργυρόπουλου, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο οποίος κάλεσε τους φοιτητές να πάρουν μαζικά μέρος στην αντιφασιστική εκδήλωση που διοργανώνεται το απόγευμα της 9ης Μάη στην πλατεία Ελευθερίας για τον εορτασμό της Μέρας της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Μαζική ήταν η διακίνηση του προεκλογικού φύλλου του «Οδηγητή» που η πλούσια θεματολογία του τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών φοιτητών

1 / 4

Σχετικές δημοσιεύσεις