Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αστυνομικό τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας

Το αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Ζαλουφλής, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σταμάτης Γκατζίδης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καλκανίδης. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, διένειμαν ανακοινώσεις στους αστυνομικούς όπου σημειώθηκε ότι το κριτήριο πρέπει να είναι ενιαίο σε όλες τις κάλπες, αφού η αντιλαϊκή πολιτική, που τη βιώνουν και οι αστυνομικοί, σχεδιάζεται από τις κυβερνήσεις και την ΕΕ και εξειδικεύεται σε δήμους και Περιφέρειες από τις πρόθυμες τοπικές και περιφερειακές αρχές.

Επίσης τονίστηκε ότι το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες για τα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των αστυνομικών και όλων των ένστολων και τέλος αναδείχθηκε τονίστηκε ότι οι αστυνομικοί προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από λαϊκές οικογένειες, ότι τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα συμφέροντα των οικογενειών τους, του ελληνικού λαού για αυτό και θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα του στους λαϊκούς αγώνες και όχι απέναντί του.

Στη συνέχεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική υπηρεσία Ορεστιάδας. Στη συζήτηση με το προσωπικό τονίστηκε οτι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που σταθερά και με συνέπεια παλεύει για τα δικαιώματα του Πυροσβεστικού Σώματος, για την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης, για τη βελτίωση των υποδομών με ενίσχυση και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, με τελευταίο παράδειγμα τη ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη βουλή για τα προβλήματα υποδομών και στέγασης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας.

Τέλος έγινε κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες στις ερχόμενες εκλογές.

Σχετικές δημοσιεύσεις