Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους και στον ΟΑΕΔ Ορεστιάδας

Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους και στον ΟΑΕΔ Ορεστιάδας πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Κλάδης Διονύσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Ζαλουφλής.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα κάλπικα διλήμματα που βάζουν στο λαό κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και ανέδειξαν το πραγματικό δίλλημα για τους εργαζόμενους, δηλαδή για το αν θα συνεχίσουμε στο δρόμο που μας καλούν τα υπόλοιπα κόμματα που αποδεδειγμένα φέρνει φτώχεια, απώλεια εργατικών δικαιωμάτων, πολέμους και προσφυγιά ή θα κάνουμε το βήμα ώστε να δυναμώσει η προοπτική του διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης που βάζει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, του λαού.

Αν την επόμενη μέρα των εκλογών θα «χαμογελάνε» οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών ομίλων ή οι εργαζόμενοι με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ.

Με χιουμοριστικό τόνο ο Δ. Κλάδης ανέφερε ότι έχει για τους εργαζόμενους και ένα spoiler για το νικητή του master chef που φέτος θα είναι διπλός, από τη μια η ΕΕ που είναι η πρώτη μαγείρισσα των αντιλαϊκών μέτρων και από την άλλη η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ που είναι πρώτη στη νοθεία, τα μαγειρέματα και την είσοδο των εργοδοτών στα σωματεία. Άλλωστε οι εργαζόμενοι στην περιοχή της Ορεστιάδας γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο των εργατοπατέρων αφού ο πρόεδρος του σωματείου ιδ. Υπαλλήλων στην περιοχή είναι ουσιαστικά ο ίδιος εργοδότης δεκάδων εργαζομένων.

Ο Κ. Ζαλουφλής τόνισε ότι σε αντίθεση με τα άλλα ψηφοδέλτια στα οποία με ευκολία μεταπηδούν οι υποψήφιοι από το ένα στο άλλο, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από σταθερούς και δοκιμασμένους αγωνιστές, ξέρουν οι εργαζόμενοι ότι αυτό που θα ψηφίσουν και την επόμενη μέρα θα το βρουν στην ίδια θέση, σταθερά στην υπεράσπιση των εργατικών λαϊκών συμφερόντων.

Σχετικές δημοσιεύσεις