Περιοδεία Δημήτρη Παπατολίδη στο Δασαρχείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπατολίδη, υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε στο Δασαρχείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

Στο Δασαρχείο, ο Δημήτρης Παπατολίδης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή δασάρχη και στη συνέχεια μίλησε στους εργαζόμενους. Ανέδειξε τις μεγάλες ευθύνες τις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για τις τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δασοπροστασία της περιοχής, σε μια περιφερειακή ενότητα μάλιστα που έχει τη μεγαλύτερη δασοκάλυψη σε όλη τη χώρα.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, συναντήθηκε με τον Διοικητή και συνομίλησε με τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δημήτρης Παπατολίδης σημείωσε πως το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» βρίσκονται αρωγοί στα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστών και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει σήμερα η απαραίτητη χρηματοδότηση και στελέχωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να αποκτήσουν προτεραιότητα τα ζητήματα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις