Παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Ν.Καβάλας

Την Δευτέρα 15 Απρίλη παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας με την Λαϊκή Συσπείρωση. Την παρουσίαση έκανε  ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ ΑΜ-Θ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι  σήμερα χρειάζεται να δώσουμε όλοι τη μάχη σαν μια γροθιά για την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, Δήμο περιφέρεια και Ευρωεκλογές ακόμη και εθνικές και αν γίνουν.

Σήμερα είναι ανάγκη να ορθωθεί μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι όχι μόνο σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση και αν προκύψει, αλλά και στα κόμματα που θα βάζουν πλάτες σε αυτή την πολιτική, στα κόμματα που θα σπρώχνουν για να παίρνονται αντιλαϊκά μέτρα.

 ΚΚΕ παντού δυνατό για να κάνουμε τη πραγματική διαφορά, για να αδυνατίσουμε τη πραγματική εξουσία του κεφαλαίου, για να στείλουμε ισχυρό μήνυμα πως δε μας βάζουν στο χέρι πως από την επόμενη μέρα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να συγκρουστούμε με την πολιτική τους παντού. Για να έχουμε περισσότερους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, Δημάρχους Κομμουνιστές που μαζί με το λαό διεκδικούν στριμώχνουν έχουν αποτελέσματα γιατί συγκρούονται με το αντιλαϊκό πλαίσιο που θέλει την ΤΔ μακρύ χέρι του κράτους.

 Δε θα αφήσουμε κανένα χαράκωμα στην λαϊκή πάλη, είμαστε ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού, ξέρετε πολύ καλά, ο λαός ξέρει πως την επόμενη μέρα το ΚΚΕ θα είναι σταθερά στο πλευρό του, πως δε θα μας βάλλουν στο χέρι, πως δε θα γινόμαστε τα κουκιά για να περνάνε αντιλαϊκά μέτρα. Έτσι θα ανοίξουμε το δρόμο, για την Ελλάδα και τη Ευρώπη του Σοσιαλισμού, των λαών.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε σε αυτούς που νιώθουν αριστεροί και προοδευτικοί, που νιώσανε προδομένοι από το ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που δε θέλουν  να νεκραναστήσουν ένα κακά αντίτυπο του ΠΑΣΟΚ με  το ένα ή το άλλο όνομα, αυτούς που πίστεψαν και απογοητεύτηκαν αλλά  ξέρουν πως δε  μπορεί να είναι το μέλλον η βαρβαρότητα. Έχετε επιλογή, το ΚΚΕ σας καλεί κάντε το βήμα, να συμπορευτούμε, να ξεθολώσουμε το όνειρο, τις αξίες μας. Να πετύχουμε νέες νίκες για το λαό μας, τους εργαζόμενους. Η μεγαλύτερη ήττα είναι η παραίτηση, για τον αγωνιστή για τον επαναστάτη, τον ριζοσπάστη, κάθε ήττα, κάθε  δυσκολία μπορεί να πείρα για να ανασυνταχτεί και να αντεπιτεθεί το κίνημα για να ανοίξει ο δρόμος για τις πιο όμορφες μέρες μας που δεν τις ζήσαμε ακόμα. 

Σχετικές δημοσιεύσεις