Δράμα: Παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης μπροστά στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογικές αναμετρήσεις για δήμους, Περιφέρεια και Ευρωκοινοβούλιο» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την ΤΕ Δράμας του Κόμματος την Πέμπτη 14 Φλεβάρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Γιώργος Πυργελής, γραμματέας της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, ο οποίος σημείωσε: «Απευθυνόμαστε στη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών και αγροτών, των νέων και συνταξιούχων. Σε όλους αυτούς που αυτά τα χρόνια σηκώσανε τα βάρη που φόρτωσαν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, το κεφάλαιο. Σε όσους δεν ανέχονται άλλο στο όνομα μιας δήθεν “αριστεράς” να λερώνονται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αξίες και ιδανικά που γεννήθηκαν από γνήσιους και ανιδιοτελείς αγωνιστές. Σε όλους που δεν ανέχονται την υποταγή στους δολοφόνους των ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ. Σε όσους βρεθήκαμε δίπλα – δίπλα στους αγώνες, στις διεκδικήσεις, στις εκδηλώσεις, ιδιαίτερα στους συμβασιούχους στο νοσοκομείο, στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, στους εργαζόμενους στα λατομεία και τα σούπερ-μάρκετ, στους νέους και τις νέες. Τους καλούμε σε συμπόρευση και συστράτευση για να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού.

Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης στις καθημερινές μάχες για την υπεράσπιση της ζωής του λαού από την αντιλαϊκή πολιτική, κάλεσμα να βαδίσουμε ακόμα περισσότεροι το δρόμο της οργάνωσης και της διεκδίκησης για την ικανοποίηση των αναγκών μας, ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα. Απευθύνουμε κάλεσμα ενίσχυσης των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στους δήμους και την Περιφέρεια, για να δυναμώσει η φωνή μιας πραγματικής εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιούν Περιφέρεια και δήμοι».

Οι υποψήφιοι στους δήμους

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ΠΕ Δράμας:

– Στο Δήμο Προσοτσάνης η Κατερίνα Αετοπούλου: Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1960 στη Δράμα. Μεγάλωσε στην Προσοτσάνη Δράμας έως την αποφοίτησή της το 1978 από το Γενικό Λύκειο. Σπούδασε στη Σχολή Εποπτών Δημόσιας Υγείας στα ΚΑΤΕΕ Αθήνας. Κατά τη διαμονή της εκεί δραστηριοποιήθηκε στην ΚΝΕ στην Καισαριανή. Πήρε υποτροφία και πέρασε χωρίς εξετάσεις στην Ιατρική Πάτρας, από όπου πήρε μεταγραφή στην Ιατρική Θεσσαλονίκης διότι ήταν ήδη μητέρα ενός παιδιού. Σε ηλικία 24 ετών διορίστηκε στη Διεύθυνση Υγιεινής Δράμας και συμμετείχε ενεργά στην Ένωση Δημοσίων Υπαλλήλων με τις ταξικές δυνάμεις. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Ακτινοδιαγνωστικής. Από το 2000 εργάζεται στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Είναι μητέρα 6 παιδιών και γιαγιά ενός εγγονού. Κατοικεί στο τοπικό διαμέρισμα τον Κοκκινογείων και είναι δημότης του Δήμου Προσοτσάνης.

– Στο Δήμο Δοξάτου ο Μάριος Αμανατίδης: Είναι 28 χρονών και κατάγεται από τον Καλαμώνα του Δήμου Δοξάτου. Εργάζεται ως αναπληρωτής δάσκαλος για παιδιά με αναπηρία και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε σχολείο του Δήμου Δοξάτου. Είναι εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας με την «Αγωνιστική Συσπείρωση», το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ.

– Στο Δήμο Δράμας ο Γιώργος Μήτρου: Γεννήθηκε και ζει στη Δράμα. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Είναι 44 χρονών και εργάζεται ως επαγγελματίας τεχνολόγος γεωπόνος. Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

Ο λαός να κάνει το αποφασιστικό βήμα

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος αναφέρθηκε στο σύνολο των πολιτικών εξελίξεων, υπογραμμίζοντας πως «αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για το λαό μας, να κάνει το αποφασιστικό βήμα της ενίσχυσης του ΚΚΕ, να αδυνατίσει όλους αυτούς που του λεηλάτησαν τη ζωή που εκπροσωπούν τα ίδια συμφέροντα από την Ευρωβουλή ως το δήμο». Όπως είπε, «στις προηγούμενες εκλογές είτε οι κομμουνιστές βρέθηκαν στη μειοψηφία είτε στην πλειοψηφία δήμων και Περιφερειών πάλεψαν με τον ίδιο τρόπο, ήταν απέναντι στην κυβέρνηση και το κεφάλαιο», ενώ ειδικά για την περιοχή της Δράμας σημείωσε τα εξής:

«Από θέση μειοψηφίας καταψηφίσαμε και καταγγείλαμε στην Περιφέρεια το νέο αναπτυξιακό πλάνο, που από κοινού υποστηρίζουν κυβέρνηση και ΝΔ, άλλωστε το είχαν αποδεχτεί στο περιβόητο αναπτυξιακό συνέδριο αγκαλιά στελέχη της ΝΔ με τον πρωθυπουργό. Πλάνο που προσδιορίζει ως στρατηγικούς στόχους της Περιφέρειας τους στόχους του κεφαλαίου, για μετατροπή της περιοχής σε συνδυασμένο κόμβο μεταφορών και Ενέργειας, με στήριξη και χρηματοδότηση των έργων που έχει ανάγκη το κεφάλαιο, χωρίς φυσικά να παίρνουν προτεραιότητα οι ανάγκες για αντισεισμική θωράκιση, για τα κρίσιμα αντιπλημμυρικά έργα.

Καταψηφίσαμε και καταγγείλαμε τον ΤΑΡ, όχι γιατί δεν θέλουμε να υπάρχουν αγωγοί και φυσικό αέριο, αλλά γιατί η συγκεκριμένη συμφωνία δεν διασφάλιζε ποσότητα αξιοποίησης φυσικού αερίου φτηνά για το λαό μας από το συγκεκριμένο αγωγό, που δημιουργεί πρόβλημα σε αγρότες και με την όδευσή του. Τα λεγόμενα ανταποδοτικά που παζάρεψαν κυβέρνηση, δήμοι και Περιφέρεια ήταν της πλάκας, ενώ και ο συγκεκριμένος ενεργειακός σχεδιασμός μας δένει μονόπλευρα στην πλήρη εξάρτηση από τα ευρωατλαντικά ενεργειακά σχέδια.

Η περιοχή μας, με το χαμηλότερο ΑΕΠ στη χώρα, κρατάει την πρωτιά της ενεργειακής φτώχειας, δηλαδή της χαμηλής δυνατότητας αξιοποίησης ενεργειακών πηγών και δικτύων και ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά παγώνει, από κάτω από τα εδάφη μας περνάνε 2 αγωγοί πλέον φυσικού αερίου και είμαστε η μόνη περιοχή με εξορύξιμο πετρέλαιο στη χώρα. Αυτή η δραματική εικόνα δεν βελτιώθηκε με τα διάφορα ΕΣΠΑ και πακέτα Γιούνκερ, κρατήσαμε τις πρωτιές στη φτώχεια, παρά τα πανηγύρια για την απορρόφηση κονδυλίων από κυβέρνηση και Περιφέρεια. Μάλιστα και η τελευταία της ΕΛΣΤΑΤ της προηγούμενης εβδομάδας επιβεβαιώνει πως η περιοχή μας έχει το χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα σε όλες τις Περιφέρειες της Ευρωζώνης».

Ένα ακόμη θέμα που έθεσε ο Δ. Παπατολίδης είναι η ανάγκη να προχωρήσει σε όλη την περιοχή της Αν. Μακεδονίας – Θράκης η μελέτη για την αντισεισμικότητα καταρχάς των δημόσιων κτιρίων και υποδομών, αναφέροντας:  «Αυτά είναι έργα που δεν είναι επιλέξιμα για την ΕΕ και την Περιφέρεια, είναι έργα που εφόσον δεν αφήνουν κέρδος σε μεγάλες επιχειρήσεις, δεν μπαίνουν σε προτεραιότητα, Σε προτεραιότητα μπαίνουν οδικοί άξονες που αφορούν το διεθνές εμπόριο όπως για παράδειγμα είχε μπει η Εγνατία, που μπορεί να βελτιώνει και τη δική μας κίνηση, τους χρυσοπληρώνουμε όμως με τα απανωτά διόδια και αυξήσεις. Διόδια που τόσο η σημερινή διοίκηση της ΝΔ στην Περιφέρεια όσο και οι δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, δε ζητάνε να καταργηθούν, αλλά τσακώνονται ο ένας με τον άλλο να πάνε λίγο παραπέρα ή το πολύ – πολύ να είναι λέει αναλογικά, με το χιλιόμετρο, που και εκείνα θα τα πληρώνει ακριβά ο λαός μας.

Είναι χαρακτηριστική η μη πρόβλεψη ουσιαστικών δαπανών τόσο από την ΕΕ, όσο και από την κυβέρνηση για τα αντιπλημμυρικά έργα. Είναι δεκάδες κυριολεκτικά οι παρεμβάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και στη Βουλή και την Ευρωβουλή. Έχουμε ζητήσει με το σύντροφο τον Τρέλλη σαν “Λαϊκή Συσπείρωση” τη στήριξη με ειδικό κονδύλι ενός ολοκληρωμένου αντιπλημμυρικού σχεδιασμού, όχι με επιμέρους παρεμβάσεις, ζήτημα που κανένας άλλος δεν το διεκδίκησε.

Οι άλλες δυνάμεις τρέχουν κάθε φορά μετά τις πλημμύρες και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αφού γίνει το κακό και υπόσχονται μαζί με την κυβέρνηση πως θα κάνουν έργα και θα δώσουν αποζημιώσεις όπως στις πρόσφατες πλημμύρες. Ποια είναι όμως η αλήθεια, πως δεχτήκανε και δεν άνοιξαν το στόμα τους για τις περικοπές στις δαπάνες, δεν διεκδίκησαν τους παρακρατηθέντες πόρους για την ΤΔ. Πανηγυρίζουν στην Περιφέρεια για τα κονδύλια, για κοινές επενδύσεις, τα περιβόητα ΣΔΙΤ, δηλαδή συμπράξεις με ιδιώτες για τη στήριξη επιχειρηματικών πλάνων, χωρίς να διεκδικούν έργα κρίσιμα για το λαό. Και φυσικά οι πληγέντες όπως στο Νέστο ακόμη περιμένουν αποζημιώσεις από πέρυσι».

Εκτενή αναφορά έκανε ο Δ. Παπατολίδης στη στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλα τα λαϊκά προβλήματα, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα παραδείγματα: «Δεν είναι τυχαίο που αναδείξαμε ως “Λαϊκή Συσπείρωση” και μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο το ζήτημα των απορριμμάτων, που αντιμετωπίζονται ως εμπόρευμα και προωθείται είτε η ιδιωτικοποίηση είτε η παραπέρα φορολόγηση του λαού.

Παλέψαμε και παλεύουμε για τα τεράστια κενά στις κτηνιατρικές υπηρεσίες, που αναδείχτηκαν από τις αλλεπάλληλες ζωονόσους, την πλημμελή αποζημίωση των κτηνοτρόφων, τις απαράδεκτες χαμηλές τιμές στο γάλα, που ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής απελευθέρωσης της ΕΕ.

Συγκρουστήκαμε με την ΚΑΠ, την αντιαγροτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων, διεκδικώντας εγγυημένες κατώτατες, τιμές, πλήρεις αποζημιώσεις για καταστροφές, ενισχύσεις και στήριξη στη φτωχομεσαία αγροτιά.

Διεκδικήσαμε άμεσα προσλήψεις και κάλυψη των αναγκών σε εξοπλισμό στο Νοσοκομείο της Δράμας για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας και όχι μέτρα-κοροϊδία με τα ΤΟΜΥ που υπάρχει ένας οικογενειακός γιατρός ανά κάτι χιλιάδες κατοίκους, ζητώντας άμεσα αστικά ΚΥ, με κάλυψη όλων των ειδικοτήτων που θα καλύπτουν τόσο τις ανάγκες σε όλο τον πληθυσμό. Όσο και ειδικές ανάγκες που αφορούν κάθε περιοχή.

Ειδικά για το νομό μας, δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη και να μην είναι κρίσιμο πρώτο ζήτημα η υγεία του λαού. Μιλάμε για το Νομό της Δράμας με τα πιο δραματικά ποσοστά στον καρκίνο, που είναι ντροπή που δεν υπάρχει Ογκολογική Κλινική, που δεν διαμορφώνονται Κέντρα Υγείας με υποδομές για ειδικότητες και μέσα πρόγνωσης, που μπορούν να συνδράμουν σε ένα επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμα έγκαιρης πρόγνωσης και θεραπειών στηρίζοντας σε προσωπικό και ειδικότητες. Είναι ντροπή που το Νοσοκομείο στηρίζεται με δανεικούς γιατρούς, γιατρούς με επικουρικούς, με μειωμένο προσωπικό κατά 10% σε σχέση με το 2015. Που δεν εφαρμόζεται πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού και ενημέρωσης στον πληθυσμό για τον ιό της γρίπης και αφήνεται στην προσωπική ευθύνη του κόσμου, που παραπληροφορείται και μπερδεύεται από αυτά που ακούει.

Είναι ανάγκη εδώ στη Δράμα να προχωρήσει άμεσα όχι μόνο ο έλεγχος αλλά και η ανακατασκευή γεφυριών πέρα του παρανεστίου και αυτού του Νικηφόρου, αλλά και άλλων που δεν έχουν ελεγχθεί. Αυτό απαιτεί όμως καταρτισμένο προσωπικό στην ευθύνη του κράτους και όχι των ιδιωτών. Παράλληλα να προχωρήσει καταρχάς στα δημόσια και στην πορεία στα ιδιωτικά κτίρια ο αντισεισμικός έλεγχος σε όλο το νομό.

Να σταματήσει η εγκατάλειψη ή εμπορευματοποίηση δασών και υποδομών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τις διακοπές και την αναψυχή των εργαζομένων των νέων και των συνταξιούχων, όπως το Δάσος του Φρακτού, το Φαλακρό, με διαμόρφωση υποδομών για προγράμματα δωρεάν για μαθητές, φοιτητές, με υποδομές για ΑμΕΑ. Ειδικά για το Φρακτό που είναι περιβαλλοντικός και οικονομικός πνεύμονας της Δράμας που σήμερα έχει σταματήσει η συντήρηση και η ορθολογική παραγωγική αξιοποίησή του με ευθύνη του κράτους ειδικά του Δασαρχείου στο οποίο χρειάζεται να καλυφτούν τα κενά σε προσωπικό στο Δασαρχείο, να δοθούν νέα μέσα και υποδομές για την αξιοποίησή του».

Οι υποψήφιοι στην Περιφέρεια

Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Δράμας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

– Λίνα Δρανόβαλη: Συνταξιούχος μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Δράμας

– Νίκος Θεοδωρίδης: Καρδιολόγος, διετέλεσε διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δράμας.

– Γεωργία Κουταλίδου: Ιδιωτική υπάλληλος.

– Γιάννης Λιόντας: Έμπορος.

– Γιάννης Παπαδόπουλος: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Δράμας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Δράμας, μέλος του ΝΤ Δράμας της ΑΔΕΔΥ.

– Γιάννης Στεφανίδης: Αγρότης, δημοτικός σύμβουλος Δράμας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Δράμας.

Δήμαρχοι αγωνιστές και όχι μάνατζερ

Το λόγο πήρε ο Γιώργος Μήτρου, υποψήφιος δήμαρχος Δράμας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος σημείωσε: «Το επόμενο διάστημα πρέπει να το δούμε ως ευκαιρία και με μεγαλύτερη ένταση να αναδείξουμε ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, το δήμο και την ΠΕ Δράμας. Κριτήριο ψήφου να είναι το ποιος φταίει και εκεί θα διαπιστώσουμε ότι ίδιο είναι το “νήμα” που συνδέει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα και είναι η ίδια αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται από την ΕΕ, την κυβέρνηση, την Περιφέρεια ή το δήμο. Άρα χρειάζεται ενιαία να απαντήσει ο λαός, συμπαρατασσόμενος στο πλευρό του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, γιατί εκ των πραγμάτων οι εκλογές έχουν γενικευμένο πολιτικό χαρακτήρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ρόλο που έχουν οι δήμοι για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο και την ενσωμάτωση του λαού, καθώς και στην υποχρηματοδότηση των δήμων, που, όπως είπε, είναι μια συνειδητή επιλογή, την οποία στηρίζουν οι υπόλοιπες παρατάξεις. Ειδικά για τη χρηματοδότηση του Δήμου Δράμας από τον κρατικό προϋπολογισμό σημείωσε πως το 2018, διάστημα κατά το οποίο οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι μειώθηκαν κατά 36%, στο Δήμο Δράμας μεταβιβάστηκαν τέσσερις νέες αρμοδιότητες. Μεταξύ άλλων, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ιδιαίτερα στους πόρους επενδυτικού χαρακτήρα (ΣΑΤΑ), η αντίστοιχη μείωση έφτασε στο 78%, και τόνισε ότι όλη η συζήτηση περί έργων είναι μια κοροϊδία και ότι οι επιπτώσεις αυτής της υποχρηματοδότησης είναι ιδιαίτερα αισθητές στις κοινότητες του δήμου.

Έκανε ακόμη αναφορά στην ανταποδοτικότητα και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, όπου στη σύγκριση μεταξύ 2009 και 2018, είχαμε αύξηση κατά 23%, όταν το ίδιο διάστημα οι εργαζόμενοι έχασαν τουλάχιστον αντίστοιχο ποσοστό από τα εισοδήματά τους. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ και άλλα προγράμματα και ανέφερε: «Είναι η μεγάλη παγίδα που πάνε να στήσουν για τους εργαζόμενους, αφού, ενώ όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις αποδέχονται την υποχρηματοδότηση, η αντιπαράθεσή τους κινείται γύρω από το ποιος μπορεί να φέρει έργα μέσω των προγραμμάτων. Η σημερινή πραγματικότητα τους διαψεύδει όλους, καθώς συν τοις άλλοις η επιλογή των έργων περνάει μέσα από τη λεγόμενη επιλεξιμότητα, που σημαίνει ότι κριτήριο είναι οι ανάγκες του κεφαλαίου και η ευρωενωσιακή υποταγή. Επί της ουσίας, θέλουν να μετατρέψουν τους δήμους σε “δήμους-μάνατζερ”, να στρέψουν όλες τις υπηρεσίες των δήμων προς τα προγράμματα, ακόμα και με τη χρήση εξωτερικών συνεργατών».

Αναφέρθηκε επίσης στις άλλες έξι παρατάξεις στις εκλογές για το δήμο και σημείωσε: «Όλοι τους αυτοπαρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι, αναπαράγουν σε κάθε τους κουβέντα τα “περί Δράμας”, παρουσιάζονται ως κάτι ”νέο” κλπ., ενώ οι πιο πονηρεμένοι μιλούν για τις ανάγκες συνεργασίας. Κοινό έδαφος για όλους είναι η συμφωνία τους στην ίδια αντιλαϊκή λογική γύρω από τα βασικά ζητήματα που αφορούν το δήμο και ο χυλός των μετακινήσεων και ανεξαρτητοποιήσεων που υπάρχουν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο το αποδεικνύει».

Τέλος, απεύθυνε κάλεσμα να ενισχυθεί η λαϊκή αντιπολίτευση σε όλους τους δήμους της ΠΕ Δράμας, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου που πρέπει οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα να προβάλλουν το επόμενο διάστημα και έκλεισε λέγοντας: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούν να εκλεγούν ακόμη περισσότεροι κομμουνιστές και συνεργαζόμενοι αγωνιστές σύμβουλοι σε Περιφέρεια και δήμους στις επικείμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που στηρίζει το ΚΚΕ».

Έπειτα, έγινε η παρουσίαση των 20 πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Δράμας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σχετικές δημοσιεύσεις